You need help?

Ερωτήσεις Προτεινόμενα Προιόντα


Πόσο θα μου κοστίσει η παράδοση από το εξωτερικό;

 

Για κάθε εισερχόμενο πακέτο στην αποθήκη της Transport to Greece εφόσον ο πωλητής δεν στέλνει Ελλάδα, θα χρεώνεστε το ποσό των 6,90€, κόστος που περιλαμβάνει το handling του πακέτου σας καθώς και την ασφάλιση του.
Ο υπολογισμός του κόστους μεταφοράς γίνεται με βάση το συνολικό κυβισμό όλων των δεμάτων στην αποστολή ( groupage ) . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Transport to Greece δείτε εδώ

Εφόσον ο Πωλητής στέλνει Ελλάδα  θα  πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site που σας παραπέμπει ο σύνδεσμος και από εκεί να προχωρήσετε στην αγορά του αντικείμενου μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Κατά την διαδικασία αγοράς του, θα υπολογίσει αυτόματα και τα έξοδα αποστολής προς την Ελλάδα, καθώς και τις μέρες που απαιτούνται για την άφιξη του στην Ελλάδα.

Τι γίνεται όταν ο Πωλητής δεν παραδίδει Ελλάδα ?)

 

H Transport-to-Greece είναι μια υπηρεσία προώθησης πακέτων που έχει το προνόμιο να προσφέρει μια ταχυδρομική διεύθυνση στην κεντρική Ευρώπη για ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Μπορείτε να αγοράσετε από τα αγαπημένα σας online καταστήματα και εμείς θα προωθήσουμε τα πακέτα σας με τα φορτηγά μας απευθείας και με ασφάλεια στην πόρτα του σπιτιού σας.


Μπορείτε να αποκτήσετε τις υψηλές διαθεσιμότητες και τις ευρωπαϊκές τιμές μέσω του Transport-to-Greece. Η διαθεσιμότητα και η προώθηση των αγορών σας μέσω φίλων και οικογενειακών μελών ανήκουν στο παρελθόν.

Πώς παραγγέλνω από το Amazon;

 

Όταν βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει ,το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στο "κουμπί" ,"Μετάβαση  στο προϊόν" και άμεσα θα μεταφερθείτε στο γερμανικό αμαζον στο προϊόν που επιλέξατε.

Δεξιά στο κέντρο της ιστοσελίδας θα δείτε το κίτρινο κουμπί με το καλάθι Αγορών ,θα το πατήσετε για να προσθέσετε το προϊόν.

Επάνω δεξιά στην ιστοσελίδα του αμαζον θα δείτε και πάλι το "καλάθι Αγορών" το οποίο τώρα θα αναδείχνη τον αριθμό (1) εφόσον έχετε προσθέσει (1) προϊόν. 

Θα δείτε επάνω δεξιά ένα κίτρινο "κουμπί" και θα το πατήσετε για να μεταφερθείτε στο ταμείο. Εκεί θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο amazon, δίνοντας απλά το email σας κι έναν κωδικό (ή απλά να συνδεθείτε αν έχετε ήδη λογαριασμό). Στη συνέχεια, γράφετε τα στοιχεία σας. Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση.


Είναι ασφαλές να κάνω αγορά μέσω internet;

 

Η Transport to Greece.gr επιλέγει μόνο αξιόπιστα Ηλεκτρονικά καταστήματα.

Από εταιρείες του βεληνεκούς της amazon είναι απόλυτα ασφαλές.

Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, προτείνεται η αγορά μία προπληρωμένης πιστωτικής κάρτας. Τέτοιες κάρτες εκδίδουν για παράδειγμα η Τράπεζα Κύπρου, η Eurobank, η Αγροτική, η Πειραιώς και πιθανότατα κι άλλες (Ρωτήστε σχετικά και τη δική σας τράπεζα).
  Η κάρτα αυτή λειτουργεί περίπου σαν ένα καρτοκινητό. Τη φορτώνετε με χρήματα μόνο όταν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά μέσω internet και μόνο το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, οπότε οι αποταμιεύσεις σας δεν κινδυνεύουν.

Τι επιλογές πληρωμής έχω;

 

Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ένας ευέλικτος και ασφαλής τρόπος πληρωμής για τις ηλεκτρονικές σου αγορές.

Εκτός από την πιστωτική κάρτα, μπορείς να χρησιμοποιείς τη χρεωστική, η οποία συχνά έχει χαμηλότερο ημερήσιο όριο σε σχέση με την πιστωτική. Μια ακόμη πιο σίγουρη λύση είναι να προμηθευτείς μια προπληρωμένη κάρτα (pre-paid) για αγορές στο Internet, με την οποία πραγματοποιείς αγορές μόνο για το ύψος του ποσού με το οποίο έχεις “φορτίσει” την κάρτα.

Πως θα παραγγείλω τα προϊόντα που θέλω;

 

Αν δεν είστε μέλος πατήστε το κουμπί δημιουργίας νέου λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα μεταφερθείτε αφού πατήσετε στο "κουμπί" "μετάβαση στο προϊόν". Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν .

Τα στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι σωστά καθώς βάση αυτών θα ολοκληρωθούν οι συναλλαγές σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο εξωτερικό ή από το internet;

 

ΝΑΙ, εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας για αγορές αγαθών και υπηρεσιών: μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και

εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών. Για αγορές από το internet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας χωρίς περιορισμούς εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας: μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα, και εντός του ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών.

Αγοράζω την προσφορά κατευθείαν από την Transport to greece.gr;

 

Όχι. Η αγορά δεν γίνεται κατευθείαν από την Transport to greece.gr αλλά από το Ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εμφανίζεται αφού κάνετε click στην προσφορά που σας ενδιαφέρει μέσα από το πεδίο "Μετάβαση στο προϊόν" .

Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος για να ενημερώνομαι για τις προσφορές που ανεβαίνουν στο Transport to greece.gr;

 

Καθημερινά ανεβάσουμε τις καλύτερες Προσφορές και  στο Facebook, είτε αυτές είναι από το εξωτερικό, είτε από Ελληνικό Ονλινε κατάστημα.  Απλά κάνετε Like στο Προφίλ μας και θα ενημερώνεστε καθημερινά με της καλύτερες Προσφορές.

Γιατί μερικές φορές η τιμή που δίνει η Transport to greece.gr δεν είναι η ίδια με την τιμή του καταστήματος;

 

Τη στιγμή που βρίσκουμε μία προσφορά είναι επιβεβαιωμένο ότι η τιμή που δίνουμε ισχύει, στην πορεία της ημέρας, οι προσφορές μπορεί να αλλάξουν. Tο Online κατάστημα στο οποίο βρέθηκε η προσφορά μπορεί να διακόψει μία προσφορά νωρίτερα ή να προβεί σε αυξήσεις τιμών, η απλά η προσφορά μπορεί  να έχει λήξει. Προσπαθούμε να διορθώνουμε οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή μας αλλά είναι  αδύνατο να παρακολουθούμε τα πάντα ανά πάσα στιγμή.

Πως γίνεται να βλέπω προσφορές μόνο για το φορμάτ της αρεσκείας μου;

 

Για να βρούμε ένα συγκεκριμένο προϊόν πατάμε στο Φίλτρo "search" τον κωδικό η το όνομα του προϊόντος.

Γιατί η Transport to Greece.gr συχνά προτείνει ονλινε καταστήματα εξωτερικού;

 

Διότι κατά ένα συντριπτικό ποσοστό παιχνιδιών η προϊόντων η αγορά στο εξωτερικό απολαμβάνει χαμηλότερες βασικές τιμές και Προσφορές.

Σε τι εξυπηρετούν οι διάφορες κατηγορίες;

 

Στην αρχική σελίδα στο μενού "Προτεινόμενα Προϊόντα" έχουμε αναρτήσει διάφορες κατηγορίες. Τα προϊόντα αυτά είτε είναι από το εξωτερικό είτε από Ελλάδα είναι στην καλύτερη τιμή εφόσον το ονλινε κατάστημα δεν έχει αλλάξει την τιμή. Στην κατηγορία "Daily Deals" θα βρείτε καθημερινά την καλύτερες προσφορές η Εκπτώσεις. H Προσφορές έχουν διάρκεια είτε μιας εβδομάδας, μιας ημέρας, η ακόμα και για μόνο λίγες ώρες.

Ποιος ο σκοπός της Transport to Greece.gr;

 

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση πάνω σε προσφορές και εκπτώσεις στους Πελάτες της transport to Greece εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για Ονλινε αγορές, με τον πιο εύκολο και οικονομικότερο τρόπο.  

Testfrage Produktbereich

hier die Antwort.

 

 

 

fdfd


LiveZilla Live Chat Software