Απόψεις

You need help?

Απόψεις

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι μεγάλο μέλημά μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη υποστήριξη.
Η μεγάλη εκτίμηση και η θετική ανταπόκριση που μας δείχνουν οι πελάτες μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

yellow quote start  Γιάννης Π.
H υπηρεσία με βοήθησε στις online αγορές μου. Γρήγορη εξυπηρέτηση, καλή πληροφόρηση και ενημέρωση. Πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις χωρίς αποστολή στην Ελλάδα.
yellow quote start
yellow quote start Γιώργος Μ.
Εύκολο στη χρήση, καλές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις. Βολεύει πολύ σε online καταστήματα όπως το ebay
yellow quote start
yellow quote start Κατερίνα Π.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Με βοήθησε πολύ στην αγορά μου από το ebay. Ο πωλητής δεν είχε «αποστολή στην Ελλάδα» και ψάχνοντας τρόπους για μεταφορά βρήκα το Transport-to-Greece. Μου έκανε εντύπωση που δεν έχετε περιορισμό στο μέγεθος του πακέτου. Θα το ξαναδοκιμάσω σίγουρα!
yellow quote start
yellow quote start Νίκος Αν.
Πολύ καλή συσκευασία. Καλή εξυπηρέτηση πελατών. Απάντησαν σε όλες μου τις απορίες. Η παραγγελία έφτασε τη μέρα που μου είπαν.
yellow quote start
yellow quote start

Άννα Μ.

Με βοηθήσατε σε όλη τη διάρκεια της παραγγελίας και σε ότι προβλήματα αντιμετώπισα και σας ευχαριστώ. Όλα πήγαν καλά και το πακέτο μου έφτασε μέχρι την πόρτα μου!

yellow quote start
yellow quote start

Αντώνης Β.

Έχασα πολλές ευκαιρίες στο ebay μέχρι σήμερα γιατί δεν μπρούσα να τα μεταφέρω στην Ελλάδα. Προσπαθούσα να βρω αξιόπιστο parcel forwarder και κατέληξα σε εσάς.

Κερδίσατε την εμπιστοσύνη μου! Ευχαριστώ για την καλή συνεργασία!

yellow quote start

Θα μας ευχαριστούσε να μας πείτε την άποψή σας.

LiveZilla Live Chat Software